Workshop

Laver du gynækologiske undersøgelser og interesserer dig for seksuel sundhed?

 

WORKSHOP OM GYNÆKOLOGISKE UNDERSØGELSER, MODUL 1

Kom på 3 timers workshop d. 14/8-2020 kl 16-19 og lær hvordan du kan gøre GU til en sundhedsfremmende situation, som sikrer at du ikke laver ubevidste overgreb.

Du bliver præsenteret for den seksual-semiotiske model, som kan omsættes til enhver situation hvor du arbejder med seksualitet/gynækologi.

Du får blandt andet:
-Konkrete værktøjer til at sikre dine patienters oplevelse af samtykke og sundhed
-Gennemgåelse af vulva-anatomi og almindelige udfordringer, samt hvordan du kan rådgive patienten
– Bevidsthed om din professionelle rolle når du arbejder med andre menneskers underliv og seksualitet. Du skal også opleve at dine grænser er sikrede.

Tidligere deltagere:

“Som læge på en gynækologisk afdeling bruger jeg Grys teknikker konstant, og jeg er SÅ taknemmelig for dem. Det samme er mine patienter! Jeg oplever tit, at mine patienter, efter endt undersøgelse, siger noget a la: ” det var da ikke så slemt. Jeg følte mig respekteret og tryg hele vejen igennem”. Og det er en kæmpe succes! Gør jer selv den tjeneste at tage til hendes workshop. Jeg ville ønske jeg havde gjort det tidligere i min karriere”. Hevy Sadraddin Gibrael, læge ved gyn/obs afd. Slagelse sygehus.

“…mange spændende refleksioner i fællesskab. Inden jeg kom på workshoppen, har jeg aldrig set potentialet i en GU – jeg har aldrig tænkt, at en GU kunne være en god oplevelse og i virkeligheden have potentialet til at være sundhedsfremmende….Jeg har allerede meldt mig på næste workshop.” Jordemoder

Dato: d. 14/8-2020 kl 16-19  For tilmelding, send mail til grysend@live.dk. Endelig tilmelding sker ved betaling

Sted: Stenosgade 9, kbh.V.,

Pris: 700 kr.

 

WORKSHOP OM BÆKKENBUND, SPÆNDINGER OG VAGINISME, MODUL 2

Har du deltaget i modul 1, kan du nu tilmelde dig modul 2.

Her vil vi arbejde videre med den seksualsemiotiske metode og få både praktiske redskaber og teori.

Hvad kan en velfungerende bækkenbund? Hvad kan det skyldes når den ikke vil og spænder op? Hvordan kan du guide mennesker til at få mere fri bevægelse i og forståelse for, deres bækkenbund?

Dato: d. 28/8 -2020 kl 16-19  For tilmelding, send mail til grysend@live.dk. Endelig tilmelding sker ved betaling

Sted: Stenosgade 9, kbh.V.,

Pris: 700 kr.

 

 

Kursus/workshop i lægepraksis

Tidligere læger/jdm har sagt: “Tak for spændende undervisning, I høj grad brugbart for arbejdet i almen praksis. – Fedt forløb! Gav opdatering af viden og inspiration. Gode redskaber! Spændende! Ville gerne have haft endnu flere gange/mere tid

Book et forløb hvor du og dit personale fordyber jer sammen i 3 x 2 timer. I får en model til at forstå og arbejde med patientens egen opfattelse af den seksuelle sundhed. Modellen sættes undervejs i spil og anvendes på de emner I finder mest relevant. F.eks. samtale om seksualitet, inkontinens, gynækologisk undersøgelse, unges seksualitet, prævention, graviditet osv.

Forløbet koster 6200,-kr og kan tilpasses jeres hverdag i klinikken

Kontakt gerne uforpligtende for muligheder.