Workshop

Er du yngre læge, medicinstuderende eller jordemoder og interesserer dig for seksuel sundhed?

Kom på 3 timers workshop og få udvidet dine evner til at arbejde med og reflektere omkring seksualitet.

Vi vil både arbejde med
-Konkrete værktøjer til at sikre dine patienters oplevelse af samtykke og sundhed
-Gennemgå vulvaanatomi og almindelige udfordringer
– Forholde os til, hvordan du kan være bevidst om din professionelle rolle når du arbejder med andre menneskers underliv og seksualitet. Du skal også opleve at dine grænser er sikrede.
Du bliver præsenteret for den seksual-semiotiske model, som kan omsættes til enhver situation hvor du arbejder med seksualitet/gynækologi.
Tidligere deltager: “Som læge på en gynækologisk afdeling bruger jeg Grys teknikker konstant, og jeg er SÅ taknemmelig for dem. Det samme er mine patienter! Jeg oplever tit, at mine patienter efter endt undersøgelse siger noget a la: ” det var da ikke så slemt. Jeg følte mig respekteret og tryg hele vejen igennem”. Og det er en kæmpe succes! Gør jer selv den tjeneste at tage til hendes workshop. Jeg ville ønske jeg havde gjort det tidligere i min karriere”. Hevy Sadraddin Gibrael, læge ved gyn/obs afd. Slagelse sygehus.

Dato: d. 31/1-20 kl 16-19 Dette hold er fyldt op. Kontakt mig hvis du vil på venteliste til næste workshop!

Sted: Stenosgade 9, kbh.V.,

Pris: 650 kr. ,

 

Kursus/workshop i lægepraksis

Tidligere læger/jdm har sagt: “Tak for spændende undervisning, I høj grad brugbart for arbejdet i almen praksis. – Fedt forløb! Gav opdatering af viden og inspiration. Gode redskaber! Spændende! Ville gerne have haft endnu flere gange/mere tid

Book et forløb hvor du og dit personale fordyber jer sammen i 3 x to timer. I får en model til at forstå og arbejde med patientens egen opfattelse af den seksuelle sundhed. Modellen sættes undervejs i spil og anvendes på de emner I finder mest relevant. F.eks. samtale om seksualitet, inkontinens, gynækologisk undersøgelse, unges seksualitet, prævention, graviditet osv.

Forløbet koster 6200,-kr og kan tilpasses jeres hverdag i klinikken

Kontakt gerne uforpligtende for muligheder.