Sagt om mig

Citater fra klienter og samarbejdspartnere:

Gry, er et fantastisk menneske. I de helt intime situationer som fx gynækologiske undersøgelser, skaber hun en tryghed og ro omkring sig, som får alt det pinlige – og lidt tabubelagte til at forsvinde. Hun skaber et rum for nysgerrighed – og indkig og italesætter svære emner udfra et engagement og en faglig professionalisme. Hun er i stand til at italesætte og forklare ens mest intime dele med blomster narrativer, som får ens vagina til at fremstå som en sprudlende orkidé selv efter 4 fødsler. Bekymringer eller spørgsmål til ens børneopdragelse, cyklusser eller ægteskabelige forhold, har jeg også altid følt mig tryg ved at vende med Gry. Hun er åben, imødekommende og har et hjerte af guld – og deler glædeligt ud af hendes erfaringer.  Jeg sender Gry mine varmeste anbefalinger. Tøv ikke med at komme til hende – hvis du har svære spørgsmål at vende, hun er noget ganske særligt.

Heidi Johansson, adm. direktør.

Mine søskende og jeg har kommet jævnligt hos Gry – for at blive målt og vejet – og få vores vacciner. Til sidste møde talte vi om det at være ung og kroppens forandringer. Gry skabte et rum, hvor vi kunne sige fra overfor hende og vores forældre, hvis emner blev for grænseoverskridende. Det blev det ikke med Gry, selvom vi berørte emner af intim karakter. Hun var spændende at høre på og jeg følte mig som en normal dreng, da jeg gik derfra med svar på nogle af de forandringer, som sker i min krop. Hun anbefalede mig også, at læse hendes nye bog om pubertet, som min mor efterfølgende skaffede til min lillebror og jeg.”

Alexander, 14 år.

Jeg kom hos Gry fordi jeg var bekymret for min højde. Jeg er ikke ligeså høj som mine jævnaldrende. Gry gennemgik derfor mine tidligere målinger – og vi kunne se, at selvom jeg er mindre end mine jævnaldrende følger jeg en normal kurve. Måske bliver jeg ikke 2 meter høj, men jeg følte mig tryg og gik lettet fra mit møde med Gry. Efterfølgende har jeg været hos Gry for at tale om pubertet. Det er stadig lidt pinligt, men hun formår at skabe et rum, hvor det alligevel er lidt spændende.”

Nicholas, 13 år

Gry Senderovitz har et stort kendskab til kvinders anatomi og seksualitet. Hun forstår i særlig grad unge pigers overvejelser og bekymringer
Jørgen Lange Thomsen, Professor dr. med.

Jeg gik derfra opløftet og med en følelse af at være en meget sjælden orkidé og med et helt fantastisk selvværd…

SaraLiv